Herontwikkeling Dorpsplein Mierlo-Hout aanbesteding gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Herontwikkeling Dorpsplein Mierlo-Hout aanbesteding gepubliceerd

Aanbestedingskalender heeft een aanbesteding gepubliceerd voor de herontwikkeling van het Dorpsplein van Mierlo-Hout. De opdracht is geplaatst door Woningstichting Compaen. Het werk bestaat uit de gefaseerde ontwikkeling en realisatie van ca. 227 woningen (geschikt voor zorgverlening), kantoren voor Savant -Zorg, algemene voorzieningen, waaronder een half verdiepte parkeergarage, de bijbehorende infrastructuur en terreininrichting en de sloop van een deel van de bestaande bebouwing. De herontwikkeling van de locatie vraagt om een gefaseerde aanpak.

De opdracht heeft een geraamde waarde van €40 miljoen. Beyond Now is de procesbegeleider, JYB architecten de stedenbouwkundige, zo blijkt uit een bestuurlijke blogpagina over het project (zie link hieronder)

©Ws Compaen / Helmond 2022

Ondanks dat de opdrachtgever een private partij is, is op deze aanbesteding de Aanbestedingswet 2012 van toepassing. Behoudens voor zover daar in de aanbestedingsdocumenten van wordt afgeweken. Deze aanbesteding wordt gepubliceerd op www.aanbestedingskalender.nl. Hiermee wijkt de opdrachtgever af van de Aanbestedingswet 2012.

Voor meer informatie  over het project zie ook:

https://www.dorpspleinmierlohout.nl/

Voor de opdracht zelf zie:

https://aanbestedingskalender.nl/projecten/10690921/publicaties/179461431

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *