Headfirst winnaar aanbesteding inhuur ICT-personeel UWV – Aanbestedingsnieuws

Headfirst winnaar aanbesteding inhuur ICT-personeel UWV

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft bij de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-functies HeadFirst, geselecteerd als één van haar preferente dienstverleners. De kennisbemiddelaar wist zich in deze aanbesteding, waarop tientallen partijen hebben ingeschreven, als eerste te kwalificeren.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst Source Group: “We zijn trots dat een mooie organisatie als UWV, met zijn belangrijke maatschappelijke taken, onze dienstverlening op waarde schat. We passen als dienstverlener op alle fronten bij UWV, met name qua denkbeelden over transparantie, kwaliteit en partnership. We staan te popelen de beste ICT-specialisten in de markt te verbinden aan de uitdagende opdrachten bij UWV.”

Bij de aanbestedingsprocedure werd HeadFirst met de maximale score beoordeeld op de volgende aspecten:

1) zijn maatregelen om beschikbaarheid van ICT-professionals te garanderen,
2) de wijze waarop het bedrijf zich op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de markt en binnen UWV,
3) de wijze van kennismanagement van ingezette professionals en de kennisoverdracht naar UWV-medewerkers en
4) het feit dat HeadFirst geen concurrentie- en relatiebeding hanteert richting zelfstandig professionals en leveranciers.

Schellingerhout: “Dat we ons gekwalificeerd hebben, is mede te danken aan de succesvolle samenwerking met leveranciers en zelfstandig professionals die hun medewerking verleend hebben door hun cv(‘s) ter beschikking te stellen voor de proef-aanvragen. We richten graag een speciaal dankwoord aan hen.”

Bron: Headfirst, 21 maart 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *