Hardware voor Haagse Hotelschool – Aanbestedingsnieuws

Hardware voor Haagse Hotelschool

Foto: pixabay.com

De Haagse Hotelschool (HTH) is opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. HTH heeft twee campussen, één in Den Haag en één in Amsterdam, met in totaal 2200 studenten van meer dan 50 nationaliteiten en zo’n 245 medewerkers. Het 4-jarige Bachelor programma is een dynamische, internationaal georiënteerde en Engelstalige managementopleiding. Voor informatie over HTH, verwijzen wij u naar onze website www.hotelschool.nl

Het primaire doel van deze aanbesteding is om hoogwaardige/ nieuwe ICT-hardware (zoals laptops, dekstops, monitoren en eventuele netwerkcomponenten etc.) te verkrijgen voor medewerkers en studenten van HTH. Daarom is HTHvan plan  om met twee inschrijvers een raamovereenkomst af te sluiten met betrekking tot de aanbesteding van inkoop van ICT Hardware”. Op het moment dat aanvulling of vervanging van de omschreven hardware wenselijk is zullen de twee contractanten gevraagd worden d.m.v. een minicompetitie een offerte hiervoor uit te brengen. In de minicompetitie zal er gegund worden op de Laagste Prijs. De opdracht wordt gegund aan de inschrijver(s) met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij naast de prijs ook kwalitatieve aspecten beoordeeld worden.

HTH heeft geen voorkeur voor een bepaalde dienstverlener noch voor bepaalde merken, producten e.d. Belangrijk voor de continuïteit van het onderwijs en bedrijfsvoering is wel dat de nieuwe hardware vergelijkbaar is met – , en aansluit op de bestaande apparatuur van HTH. Op dit moment loopt er alleen een overeenkomst voor de afname van Surfaces, deze loopt in 2025 af. De andere overeenkomsten zijn al afgerond. De komende jaren zal er uitsluitend nieuwe – dus geen refurbished – hardware aangekocht moeten worden ter vervanging van – en aanvulling op – de bestaande hardware. Inschrijvers moeten de gehele dienstverlening kunnen verrichten, zelfstandig of met combinanten/ onderaannemers.

De raamovereenkomsten zullen naar verwachting in werking treden op 8 november 2024 en t een looptijd van drie jaar hebben, met optioneel één keer een verlengingsperiode van één jaar.

Bron: Tenderned woensdag 10 juli 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/342630

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 11 juli 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *