Hardenberg start MOA voor de vervanging gras naar kunstgras – Aanbestedingsnieuws

Hardenberg start MOA voor de vervanging gras naar kunstgras

Foto: Pixabay

De gemeente Hardenberg start binnenkort een meervoudig onderhandse aanbesteding voor de vervanging gras- naar kunstgrasveld HHC Hardenberg en vervanging toplaag kunstgrasveld korfbalvereniging Juventa.

Ondanks de verschillende data van opdracht, voor korfbalvereniging Juventa maart 2020 en voor HHC Hardenberg zomerstop 2020, worden beide opdrachten in één offerteaanvraag opgenomen en beoordeeld. Doel is om één leverancier te contracteren voor beide opdrachten.

De opdracht bestaat uit:

  • Het realiseren van één nieuw kunstgras voetbalveld inclusief belijning, doelen, hoekvlaggen, hekwerken, straatwerken en verlichting, compleet conform norm NOC*NSF-KNVB2-15.
  • Het renoveren van één korfbalveld van kunstgras met belijning en sporttechnische inrichtingen compleet en conform norm NOC*NSF-KNKV2-15.1.
  • Het aanleggen van twee sportvelden conform normeringen van de desbetreffende sportbonden en ook als zodanig en met goedkeuring inclusief certificaat opleveren hiervan.
  • Aanbrengen van sporttechnische inrichtingselementen en verlichting conform de specifiek daarvoor opgestelde normen.

De gemeente Hardenberg bepaalt de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de laagste prijs.

Planning onder voorbehoud:

6 tot en met 18 december 2019: vooraankondiging op de website.
19 december 2019: controleren aanmeldingen.
20 december 2019: eventuele loting in het gemeentehuis in Hardenberg.
13 januari 2020: versturen offerteaanvraag.

Bij deze offerteaanvraag worden op grond van het aanbestedingsbeleid van de gemeente Hardenberg maximaal vijf bedrijven in de gelegenheid gesteld om een offerte in te dienen. De gemeente heeft hiervoor inmiddels vier partijen geselecteerd. Wilt u in aanmerking komen voor de openstaande plaats? Dan kunt u zich hier uiterlijk 19 december online voor aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden voor aanbesteding

De aanmeldingen worden getoetst op basis van de gestelde eisen. Als meer dan vijf bedrijven aan de gestelde eisen voldoen, vindt er een loting plaats op 20 december in het gemeentehuis in Hardenberg. U mag hierbij aanwezig zijn. Na vaststelling van de definitieve lijst ontvangen alle geselecteerde bedrijven op 13 januari gelijktijdig de offerteaanvraag met bijbehorende bijlagen. Bedrijven die niet zijn geselecteerd, worden daarover per e-mail geïnformeerd. Tegen de hierboven omschreven procedure staan geen rechtsmiddelen open.

Bron: Gemeente Hardenberg https://www.hardenberg.nl/ondernemers/inkoop-en-aanbesteding/lopende-aanbestedingen/vervanging-gras-naar-kunstgrasveld-hhc-hardenberg-en-renoveren-kunstgrasveld-korfbalvereniging-juventa.html

 

1 thought on “Hardenberg start MOA voor de vervanging gras naar kunstgras

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *