Hanging Baskets en bloempiramides Schouwen-Duiveland – Aanbestedingsnieuws

Hanging Baskets en bloempiramides Schouwen-Duiveland

Foto: Google Streetview

De gemeente Schouwen-Duiveland wil met seizoensbeplanting in de vorm van hanging baskets en bloempiramides haar dorps- en stadskernen een sfeervolle aanblik geven in het zomerseizoen. De gemeente geeft haar dorps- en stadskernen een extra sfeervolle uitstraling. De huidige partner levert en onderhoud hanging baskets en bloempiramides. Hanging baskets worden bevestigd aan een lichtmast, er zijn verschillende typen lichtmasten. De huidige partner partner zorgt voor het ophangsysteem en de plaatsing, onderhoud (o.a. water geven, water kan bij het Uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte (UOR) / Industrieweg 17, Zierikzee worden afgenomen) en verwijdering van de hanging baskets. Daarnaast wil de gemeente bloempiramides geplaatst hebben, hiervoor gelden dezelfde voorwaarden. Plaatsing is altijd in overleg met het UOR.

In de toekomstige situatie continueert de huidige werkwijze. De gemeente wil de onze dorps- en stadkernen een sfeervolle uitstraling geven. Als partner voert u de opdracht op uitstekende wijze uit en daarmee realiseert u de projectdoelstellingen. Voor een vaste all-in vergoeding maakt de gemeente gebruik van verschillende soorten hanging baskets en bloempiramides voor onze dorps- en stadskernen. In  het Prijzenblad zijn deze gespecificeerd per dorps- en stadskern. De waarde van deze opdracht is geraamd op basis van de inkoop over de afgelopen vier jaar. Levering en onderhoud is gemiddeld €60.000,- per jaar.

Met de winnende inschrijver sluit de gemeente een tweejarige overeenkomst af. De overeenkomst gaat in op 1 oktober
2024. De gemeente kan de overeenkomst twee keer verlengen met vier jaar. De gemeente volgt met deze aanbesteding de openbare procedure.

Bron: Tenderned vrijdag 21 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/340336

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 24 juni 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *