Gemeentehuis Landerd – Aanbestedingsnieuws

Gemeentehuis Landerd

De gemeente Landerd wil in Zeeland een nieuw dorpshuis realiseren. Het doel is om de ontmoeting en verbinding tussen de inwoners van Zeeland te vergroten. De ontmoeting en verbinding moet enerzijds gezocht worden in de activiteiten die georganiseerd worden en de organisaties die van het dorpshuis gebruik gaan maken. Anderzijds is het van belang dat het toekomstige dorpshuis ook fysiek de kwaliteit en mogelijkheden
heeft om hierin te faciliteren. Het plan voor het dorpshuis omvat een sporthal, bibliotheek, multifunctionele ruimten, een horecaruimte en alle bijhorende nevenruimten. De beoogde locatie in het centrum van Zeeland is inmiddels vastgesteld.

Het dorpshuis dient te worden gerealiseerd aan de Kerkstraat in Zeeland, op de locatie “parochiehuis met de optimalisatie van Salt & Pepper/ Ambianz. Daarmee kan worden bewerkstelligd dat een duidelijke en uitnodigende entree zich aan de Kerkstraat kan presenteren.
De omvang van het dorpshuis bedraagt circa 3.300 m² Bruto vloeroppervlak.

De indicatieve overallplanning van het project is onderdeel van de vraagspecificatie. De in de overallplanning opgenomen opleverdatum is maatgevend. Vooralsnog wordt uitgegaan van gunning september 2020.

Bron: Tenderned 9 februari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/187127;

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *