GCVB houdt spreekuur Veiligheid in Aanbestedingen (ViA) – Aanbestedingsnieuws

GCVB houdt spreekuur Veiligheid in Aanbestedingen (ViA)

Ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) nemen vanaf 1 januari 2022 veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbestedingen en contracten: Veiligheid in Aanbestedingen, kortweg ViA. Dit raakt veel bedrijven, aannemers, onderaannemers en ook architecten- en ingenieursbureaus.  Vanaf 24 juni a.s. zal wekelijks een spreekuur worden gehouden voor vragen over Veiligheid in Aanbesteding (ViA) op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur, online via Webex.

©Rijksvastgoedbedrijf 2019/Erik Jansen

Tijdens het spreekuur kunt u persoonlijk 1-op-1 vragen stellen aan Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) over de invoering van Veiligheid in Aanbesteding per 1 januari 2022. Het doel van het spreekuur is om u op weg te helpen bij de voorbereiding van uw bedrijf op de invoering van ViA, vragen te stellen en het toepassen van de Veiligheidsladder te bespreken.

Voor vragen over:

  • ViA kunt u terecht op de website  (nb tracking cookie red AN)  of via de e-mailbox van de GCVB. U kunt ook contact opnemen tijdens het wekelijks spreekuur ViA (o.a. het interpreteren van de risicomatrix)

Bron: Nieuwsbrief Veiligheid in Aanbestedingen (ViA), 15 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *