Financieel systeem – Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Financieel systeem – Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Foto: Pixabay.com

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) is een samenwerkingsverband tussen de vierentwintig  gemeenten en de hulpdiensten. Het doel van deze aanbesteding is met één deelnemer (een) overeenkomst te sluiten voor het realiseren, implementeren, beheren en onderhouden van een SAAS oplossing die binnen de organisatie van de opdrachtgever de processen op het gebied van financiële administratie en informatiebehoefte ondersteunt. De opdrachtnemer heeft in deze opdracht een resultaatverplichting. Deze oplossing moet volledig operationeel zijn per 1 januari 2024.

Wat de VRMWB voor eisen stelt aan de software is onbekend. Staat niet in het aanbestedingsdocument en er is geen programma van eisen en wensen toegevoegd. (9 oktober 2022).

Er wordt de openbare procedure gevolgd. De opdracht gaat in na ondertekening en geldt voor de duur van vier jaar na acceptatie door opdrachtgever. Opdrachtgever heeft daarna het recht de opdracht met twee keer drie jaar te verlengen. De Inschrijvingen worden beoordeeld op basis van het gunningscriterium Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) (beste prijs-kwaliteitsverhouding).

Bron: Tenderned vrijdag 7 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/275037

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *