Dyade wint aanbesteding software hotelschool – Aanbestedingsnieuws

Dyade wint aanbesteding software hotelschool

Laatst geupdate op augustus 13, 2021 door redactie

De Hotelschool heeft een aanbesteding gehouden voor geïntegreerde software en dienstverlening. Die is gewonnen door Dyade. “De combinatie van geïntegreerde software en brede dienstverlening gaf uiteindelijk de doorslag om voor Dyade te kiezen,” vertelt Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague. “Dyade zorgt voor het technisch beheer en onze salarisdienstverlening. Met deze dienstverlening willen wij onze HR-services verder professionaliseren. Dit vraagt nadrukkelijk om een partnerschap. In Dyade denken wij die partner gevonden te hebben.”

Herman de Wild, directeur en bestuurder van Dyade, is blij met de keuze. “Hotelschool The Hague is één van de beste hospitality business schools in Nederland. Daar dragen wij met onze kennis en kunde op het gebied van personeelsadministratie en cao’s graag aan bij. Het verregaand geautomatiseerde HRM-en Payroll systeem van Dyade biedt de managers en 250 medewerkers van de school real time inzage in hun gegevens. En onze adviseurs staan klaar om te adviseren bij het verder invullen van de strategische rol van HR binnen de organisatie.”

Over Dyade:

Dyade werkt voor schoolbesturen met in totaal zo’n 40 duizend medewerkers. Met een gemiddelde van 10 leerlingen per medewerker op een school, werken we dus voor de toekomst van 400 duizend kinderen. Daarmee leveren we, indirect, een maatschappelijk substantiële en relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. Dát bindt, motiveert en inspireert ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *