Dura Vermeer wint aanbesteding bouw Eiffel – Aanbestedingsnieuws

Dura Vermeer wint aanbesteding bouw Eiffel

Dura Vermeer is winnaar van de aanbesteding voor de bouw van de openbare ruimte in Eiffel fase 2. De opdracht uitgeschreven door Belvédère Wijkontwikkelingsmaatschappij B.V. (WOM). Op het oude industrieterrein van de porseleinfabriek Sphinx wordt woningbouw ontwikkeld.  Het Masterplan voor het gebied is ontwikkeld door Palmbout Urban Landscapes.

Na bijna tien jaar leegstand is begin september 2016 de renovatie van het Eiffelgebouw en de inbouw van The Student Hotel gestart. De vergunningen zijn verleend en het werk is gegund aan aannemer BAM Bouw en Techniek Regio Maastricht, die het werk aan en in het gebouw gaat uitvoeren. Vanaf deze week zijn rond het

Bron: Belvedere, Eiffel-terrein

Eiffelgebouw de eerste bouwactiviteiten waarneembaar. De komende weken wordt begonnen met het opbouwen van een steiger rond het hele gebouw. De werkzaamheden aan het gebouw duren naar verwachting tot en met oktober 2017.

Met de opdracht is een bedrag van €1.241.000 gemoeid. Vijf bedrijven hebben ingeschreven op de aanbesteding. De civiele werkzaamheden zijn in fasering, uitvoering c.q. planning zwaar afhankelijk van de afspraken c.q. uitvoering van de BAM bouw (eiffelgebouw), nutsbedrijven, Loods 5 ontwikkeling, werkzaamheden aan de Noorderbrug.

Bron: TenderNed, 24 april 2017

Zie eerder op Aanbestedingsnieuws:

Zie ook de projectpagina http://www.belvedere-maastricht.nl/

Het ontwerp voor het gebied is te bekijken in het portfolio van Palmbout:

 

Projecten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *