De Zorggroep kiest voor Blankers Schoon (Zorg) – Aanbestedingsnieuws

De Zorggroep kiest voor Blankers Schoon (Zorg)

Foto: © Blankers Schoon

Met ingang van 1 juli is Blankers Schoon samen met haar collega’s van Asito verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud bij De Zorggroep. De gunning komt voort uit een nieuwe strategische aanbesteding en omvat de schoonmaakdienstverlening op een groot aantal (zorg)locaties voor de duur van minimaal drie jaar.

Blankers Schoon is de beste match voor De Zorggroep. Dat is gebleken uit de onlangs door CSG begeleidde aanbesteding, waarin nadrukkelijk werd gekeken naar onder andere de toekomstvisie, het innovatieve karakter, de continuïteit én grote mate van flexibiliteit. Het Weerter schoonmaakbedrijf slaagde met vlag en wimpel en won de aanbesteding voor één van de twee percelen, waarbij Asito werd geselecteerd voor het andere perceel. Dat betekent concreet dat Blankers Schoon de komende jaren verantwoordelijk zal zijn voor de voor het realiseren van hygiënische en representatieve zorglocaties in Midden-Limburg.

Blankers Schoon is een familiair schoonmaakbedrijf met een vast team van ruim 300 ervaren medewerkers en meer dan 500 regionale opdrachtgevers, waaronder zorgorganisaties, kantoren, scholen en overheidsinstellingen. Klanten waarderen de organisatie vooral vanwege het feit dat Blankers Schoon maximaal ontzorgt. Dit doen ze door het aanbieden van een totaalconcept en met de nadruk op de 3 D’s: Dichtbij, Deskundig en Duurzaam.

Bron: https://blankersschoon.nl/de-zorggroep-kiest-voor-blankers-schoon-zorg/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *