CSU finalist best practice award voor Johan Cruyff Arena – Aanbestedingsnieuws

CSU finalist best practice award voor Johan Cruyff Arena

CSU is een van de vier genomineerden voor de Best Practices Award 2022. De award is een initiatief van Code Verantwoord Marktgedrag. De code is geïntroduceerd om een einde te maken aan de doorgeschoten marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Een initiatief waarmee de branche eerlijker en duurzamer kan werken.

Foto: Pixabay.com/Michael-T

Met de prijsuitreiking willen zij de toepassing van de Code aan een breder publiek bekend maken. Aan de hand van mooie voorbeelden. Om ook anderen te inspireren.Andere finalisten zijn: 1. Universiteit Utrecht en Asito, 2. Gemeente Deventer en Qleaning en 4. Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaart-centrum (NLR) en 1Nergiek.

Deze best practice van CSU richt zich op Taakverbreding. Gestart bij en in overleg met de Johan Cruijff ArenA krijgen medewerkers de kans schoon te maken én ervaring op te doen met andere werkzaamheden.

Doel van de taakverbreding is meer mogelijkheden en perspectief voor de medewerkers te geven. Door de werkzaamheden uit te voeren ervaren medewerkers hoe ze bevallen en begrijpen ze beter wat de taken inhouden. CSU biedt daarbij een helpende hand of een stimulerend duwtje in de rug. Door deze uitbreiding van taken breiden medewerkers niet alleen hun uren uit, maar ook hun kennis en ervaring. Dit beleid gaat door CSU landelijk uitgerold worden.

Bron: CSU, 29 september 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *