Collegezaalmeubilair Science Campus Fase 2A – Universiteit Leiden – Aanbestedingsnieuws

Collegezaalmeubilair Science Campus Fase 2A – Universiteit Leiden

Foto: © Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, opgericht in 1575, is niet alleen de oudste universiteit van Nederland maar tevens een van de internationaal meest toonaangevende universiteiten. Universiteit Leiden realiseert een nieuw en duurzaam gebouw met state of the art onderzoeks–en onderwijsfaciliteiten voor de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, het Gorlaeus Gebouw.
Aan de westzijde van het Campusplein ligt het Gorlaeus Collegezalengebouw. In deze zogenoemde schotel bevinden zich de
grootste collegezalen van de universiteit, waar dagelijks honderden studenten college volgen. Aansluitend op het Campusplein komt een nieuwe entree met een brede, uitnodigende trap naar de eerste verdieping en de collegezalen worden gerenoveerd. De verbouwing gebeurt gefaseerd, zodat het onderwijs door kan blijven gaan. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in 2023 afgerond.

Het object van aanbesteding betreft het leveren van collegemeubilair voor de Science Campus te Leiden. Het meubilair bestaat hoofdzakelijk uit collegebanken- en tafels. Voor deze opdracht dient de levering te worden afgestemd met de architect, de aannemer en de eigenaar van het gebouw. Het Definitief Ontwerp dient als basis voor de opdracht en dient in samenwerking met de architect en aannemer verder te worden uitgewerkt. Flexibiliteit en aanpasbaarheid zijn daarom van groot belang.
Informatie met betrekking tot (en eventuele wijzigingen van) het object van aanbesteding wordt tijdig bekend gemaakt.

De aanbesteding voor deze leveringsopdracht geschiedt volgens een Europese niet-openbare procedure. In de selectiefase worden vijf gegadigden geselecteerd die een uitnodiging ontvangen voor de gunningsfase. Het gunningscriterium is de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned donderdag 11 augustus 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/269524

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *