Centric: Centric wint de meeste percelen IV opleiding informatievoorziening – Aanbestedingsnieuws

Centric: Centric wint de meeste percelen IV opleiding informatievoorziening

Centric Education heeft een raamovereenkomst getekend met de Rijksoverheid voor het verzorgen van opleidingen op het gebied van informatievoorziening (IV).  De overeenkomst volgt op de rijksbrede aanbesteding IV-opleidingen, waaraan 73 rijksoverheidsinstanties deelnamen. De overeenkomst is op 7 november 2016 ingegaan en geldt voor een periode van twee jaar. Dat bericht Centric, op de website van Centric, 15 november.

Centric fungeert als intermediair voor diverse IV-opleidingen voor alle deelnemende organisaties. Daarnaast gaat Centric voor het Rijk opleidingen verzorgen op het gebied van infrastructuur, ontwikkelen & testen en IV-security.

Terzake van de opdracht voor IV informatievoorziening is vandaag, op 17 november, op TenderNed alleen een marktconsultatie, twee rectificaties op de marktconsultatie en een niet openbare aanbesteding die in mei sloot maar in september gepubliceerd is, te vinden. Zowel de marktconsultatie van 14-3 als de niet-openbare aanbesteding hebben een sluitingsdatum die voor de publicatiedatum ligt. Zie dit zoekresultaat TenderNed op opdracht dd. 17 november 2016 opleidingeniv

Daarnaast is een niet-openbare aanbesteding gepubliceerd dd. 7 september 2016. Ook deze opdracht heeft een sluitingsdatum in het verleden. De niet-openbare opdracht verwijst naar het nummer in de selectieleidraad. De niet-openbare opdracht is voor het eerst op 7 september gepubliceerd en sluit 30 mei. Hoe moet je dan als concurrent weten dat de opdracht open staat? Wanneer stond de opdracht open voor inschrijving?

Het in de niet-openbare aanbesteding van 17 september 2016 genoemde selectiedocument blijkt te verwijzen naar de bijlagen in de marktconsultatie, die al in maart zijn gepubliceerd. Zo kan de aanbesteding dus achteraf in het proces plaatsvinden, in plaats van vooraf. Naderhand, kan dan met een kennisgeving de sluitingsdatum worden gerectificeerd, naar een later moment. Zo lijkt een openstaande opdracht al te zijn afgerond, tot dat de opdracht getekend is en de alcateltermijn voorbij is, bijvoorbeeld.

Hoeveel ondernemers hebben eigenlijk aan deze exercitie meegedaan? De redactie van Aanbestedingsnieuws ziet met spanning uit naar de publicatie van de gunningsbeslissing.

printscreentenderned17-11

iuc15-403

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *