Burgland Bouw Dodewaard bouwt Brede School Hoog Dalem Gorinchem – Aanbestedingsnieuws

Burgland Bouw Dodewaard bouwt Brede School Hoog Dalem Gorinchem

Foto: Burgland Bouw

De school gaat onderdak bieden aan basisscholen LOGOS en OVO, kinderopvang SKG en diverse sportverenigingen. Daarnaast wordt er binnen een sportzaal gerealiseerd en buiten een verlicht sportveld. De totale brutovloeroppervlakte bedraagt ca. 4.350 m². Burgland Bouw start  naar verwachting in november 2020 met de nieuwbouw om  dit project in oktober 2021 op te kunnen leveren.

De aanbesteding bestond uit drie percelen, een bouwkundig deel dat dus naar Burgland Bouw is gegaan en nog een werktuigbouwkundig percel dat gewonnen is door Willems in Uden en een elektrotechnisch perceel dat gewonnen is door Gabriëls Elektro uit Veghel. Zie ook ons artikel Nieuwbouw Brede School Hoog Dalem

Burgland Bouw bouwde eerder o.a. kindcentra in IJsselstein en Rhenen en het Citadel college( VMBO) in Lent.

Gabriëls Elektro is in 1989 begonnen als tweemansbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote installateur met  50 medewerkers. En die mensen weten precies wat ze aan elkaar hebben. Daardoor krijgen we de handen op elkaar om de meest uiteenlopende bouwprojecten tot een goed einde te brengen. Een school van 10.000m2 vloeroppervlak of een appartementencomplex met 200+ woningen, van de eerste stap tot de laatste oplevering, altijd de juiste aandacht op de juiste plek.

In 1939 is Willems Uden Technische Installaties begonnen als loodgietersonderneming met een kleine winkel. In de loop van de tijd heeft Willems Uden haar activiteiten uitgebreid van lokaal naar regionaal. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw realiseerden we de eerste installaties in regionale woningbouwprojecten. Daarna werden de installaties steeds geavanceerder. In de jaren tachtig kwam daar gaandeweg de (landelijke) utiliteitsbouw bij. In 1993, bij het aantreden van een nieuwe directie, hebben we ons hart verpand aan de meer gecompliceerde installaties. Vanaf dat moment is het vizier meer gericht op kantoren, bedrijfspanden, industriële gebouwen, (brede) scholen, multifunctionele accommodaties, sportaccommodaties, zorginstellingen en (project)woningen in zowel binnen- als buitenland.

Bronnen: Burgland Bouw, Gabriëls Elektro en Willems Uden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *