Brabant wil de weg verbreden bij N282 en N260a – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Brabant wil de weg verbreden bij N282 en N260a

De provincie Noord-Brabant, hierna te noemen aanbesteder, is voornemens om het project: Het ontwerpen en realiseren van de reconstructie van de N282 en N260A door de weg te verbreden naar 2×2 rijbanen incl. verleggen K&L en VRI, aan te besteden. Inschrijven kan vandaag nog 35 dagen.

Hiertoe voert aanbesteder een aanbestedingsprocedure uit conform de Europese Niet- openbare procedure van het ARW 2016 hoofdstuk 3 om een overeenkomst te sluiten. De Aanbesteder is voornemens de opdracht voor Ontwerp- en Uitvoeringswerkzaamheden te verlenen in de vorm van een geïntegreerd contract met toepassing van de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor Geïntegreerde Contractvormen 2005 (UAV-GC 2005). De aanbestedingsprocedure betreft een opdracht voor Werken met het contractnummer: 282.06.01.RE.

De provincie Noord-Brabant, hierna te noemen aanbesteder, is voornemens om het project: Het ontwerpen en realiseren van de reconstructie van de N282 en N260A door de weg te verbreden naar 2×2 rijbanen incl. verleggen K&L en VRI, aan te besteden. Hiertoe voert aanbesteder een aanbestedingsprocedure uit conform de Europese Niet- openbare procedure van het ARW 2016 hoofdstuk 3 om een overeenkomst te sluiten. De Aanbesteder is voornemens de opdracht voor Ontwerp- en Uitvoeringswerkzaamheden te verlenen in de vorm van een geïntegreerd contract met toepassing van de Uniforme Administratieve Voorwaarden voor Geïntegreerde Contractvormen 2005 (UAV-GC 2005). De aanbestedingsprocedure betreft een opdracht voor Werken met het contractnummer: 282.06.01.RE.

Bron: Tenderned, 9 september 2021

Aankondigingenplatform (tenderned.nl)

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *