Bm van Houwelingen b.v. wint aanbesteding nieuwbouw Jenaplan school Het Spoor – Aanbestedingsnieuws

Bm van Houwelingen b.v. wint aanbesteding nieuwbouw Jenaplan school Het Spoor

Voor de nieuwbouw van Jenaplan school Het Spoor is de opdracht gegund aan B.M. Van Houwelingen. De opdracht is gegund door gemeente Zeist. I. B.M. Van Houwelingen komt uit Hardinxveld-Giesendam en heeft eerder de Fatima school en de Albert Schweitzer school in Rotterdam gebouwd en OBS de Cirkel in Utrecht.

Deze opdracht gaat om 1825m2 bvo en er hebben slechts 2 ondernemers op de opdracht ingeschreven. Op 15 mei is de overeenkomst met B.M. van Houwelingen gesloten. In Zeist zit ook een onderneming Van Houwelingen. Dat is een leverancier van hout en bouwmaterialen. Aanbestedingsnieuws kon niet (snel) achterhalen of deze ondernemingen aan elkaar geliëerd zijn.

Initiatiefnemer via de gemeente Zeist is de Stichting Wereldkidz. WereldKidz is de merknaam van Stichting Openbaar Onde

Illustratie: pixabay.com

rwijs Rijn- en Heuvelland. WereldKidz omvat 31 basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs. Met in totaal circa 5.200 leerlingen en circa 730 medewerkers is WereldKidz een intensief samenwerkende onderwijsgroep met een herkenbare visie.
Stichting Wereldkidz is voornemens het oude schoolgebouw te slopen en nieuwbouw te plegen op de Stationslaan 3 te zeist. Voor de opgave zocht men naar een Bouwteam aannemer bestaande uit bouwkundige- en installatie technische aannemer voor de nieuwbouw van Jenaplan school Het Spoor.
https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/298477/publicatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *