Beveiliging provinciehuis provincie Friesland – Aanbestedingsnieuws

Beveiliging provinciehuis provincie Friesland

Foto: Google Streetview

De provincie Friesland heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en wil haar bezoekers een warm welkom bieden. In de huidige situatie ontvangen de medewerkers “ontvangst” de bezoekers op proactieve wijze waarbij zij zich mobiel in de ruimte verplaatsen. De medewerkers “ontvangst” zijn daarbij het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. De beveiligingsmedewerkers werken vanaf hun werkplek bij de beveiligingsbalie in de ontvangsthal. Bij afwezigheid van de medewerkers “ontvangst” neemt de beveiligingsmedewerker vanaf de beveiligingsbalie de rol van de medewerkers over (denk hierbij aan ziektevervanging, rustige
(dal)momenten, pauzevervanging en in de avonduren).”De komende maanden zal er vanuit de projectgroep” Us Nije Provinsje” vorm worden gegeven aan een ander gebruik van het  pand. Er zullen meer samenwerkingen plaatsvinden en op de begane grond zal het ontmoetingsgebied vergroot worden. De aanbestedende dienst wil samen met opdrachtnemer kijken naar de verdere ontwikkelingen van het gastvrijheidsconcept en welke rol de beveiliging hierin speelt. De provincie verwacht van inschrijver een “meedenkend vermogen” en een flexibele en service verlenende instelling. De opdrachtnemer zal op basis van de aanbestedingsdocumenten voor wat betreft de beschreven diensten, verplichtingen en werkzaamheden met de opdrachtgever een (raamovereenkomst) verplichting aangaan, binnen alle gestelde voorwaarden, geldend voor een periode vanaf 1 december 2021 tot en met 1 december 2023 met optie tot verlenging van maximaal drie maal één jaar. De opdrachtnemer dient de maand november 2021 te gebruiken voor het inwerken van de medewerkers en de overdracht. Ten behoeve van deze overdracht en het inwerken zal op maandag 1 november 2021 een kick-off bijeenkomst plaats vinden met de contactpersonen van de provincie, de nieuwe opdrachtnemer en de oude opdrachtnemer.

In de aanbesteding is een schouw opgenomen waarbij de inschrijvers het provinciehuis kunnen bezichtigen om zodoende o.a. een inschatting te kunnen maken hoelang opdrachtnemer over een open- en sluit ronde zullen doen, om zo een optimale prijs
aanbieding te doen. De volgende regels dienen hierbij in acht te worden genomen;
Vooraf dient de inschrijver zich aan te melden voor de schouw. De inschrijver kan zich aanmelden tot en met 19 augustus 2021 via de berichtenmodule op Negometrix. De naam en contactgegevens van de inschrijver dienen duidelijk te worden vermeld in de aanmelding. In verband met de Coronamaatregelen mag er één persoon per inschrijver aanwezig zijn bij de schouw.
De schouw zal plaatsvinden op 24 augustus 2021, het tijdstip van de schouw wordt uiterlijk op 20 augustus 2021 11:00 uur via de berichtenmodule bekend gemaakt.
Tijdens de schouw is er geen gelegenheid voor het stellen van vragen betreffende deze aanbesteding. Indien u vragen heeft kunt u die stellen ten behoeve van de Nota van Inlichtingen op het Negometrix platform.

Omschrijving van de Diensten locatie Tweebaksmarkt 52 te Leeuwarden

  • Openingsdiensten
  • Beveiligingsbalie
  • Receptiediensten (Gastheer/Gastvrouw)
  • Brand- en Sluitdiensten
  • Aansluiting alarmcentrale en centrale meldkamerdiensten
  • Keyholding en alarmopvolging door mobiele surveillancedienst

De Aanbestedende dienst volgt een Europese openbare aanbestedingsprocedure. Om te bepalen welke inschrijving de beste prijs-kwaliteitsverhouding is, hanteert de aanbestedende dienst de volgende criteria:

Prijs 40%
Kwaliteit 60%

Bron: Tenderned zondag 8 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/235612

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *