Between gaat tijdelijk ICT-personeel leveren aan BuZa – Aanbestedingsnieuws

Between gaat tijdelijk ICT-personeel leveren aan BuZa

De Europese aanbesteding van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor tijdelijk ICT-personeel is gegund aan Between. Dat heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag bekend gemaakt. Samen met 5 andere partijen gaat Between per 1 oktober aanstaande voor minimaal 2 jaar ICT-Professionals leveren.

Algemeen directeur Between Rein Buijtelaar: “Na de verkregen gunningen van Stichting inlichtingenbureau en UWV eerder dit jaar is het gegund krijgen van de aanbesteding van het ministerie van Buitenlandse Zaken een positieve bevestiging naar het team en onze relaties. En het laat wederom zien dat Between aan de strenge gestelde criteria kan voldoen. Between is de juiste partij voor het leveren van de juiste persoon, op het juiste moment en tegen het juiste tarief.”

Flexibele schil, Pixabay: stevepb

Blijkens de uitvraag gaat het om een contract voor “Het aan deelnemende dienst ter beschikking stellen van medewerkers met ICT-kennis en -kunde op inhuurbasis, waarbij medewerkers werkzaamheden of prestaties verrichten ten behoeve van deelnemende dienst zonder dat er een arbeidsovereenkomst door welke oorzaak dan ook tussen de medewerker en een deelnemende dienst of opdrachtgever tot stand komt.”

Zie de opdracht via TenderNed op:

https://www.tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/samenvatting/akid/3759f9f9e8df85302ac215d3acd73359/pageId/D909B/huidigemenu/aankondigingen/cid/826941/cvp/join

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *