Berkelland zoekt bedrijfswagens – Aanbestedingsnieuws

Berkelland zoekt bedrijfswagens

De buitendienst van de gemeente Berkelland heeft de opdracht om de openbare ruimte en de gemeentelijke begraafplaatsen, op een effectieve en efficiënte wijze te onderhouden met het beschikbaar gestelde onderhoudsbudget. De eigen onderhoudsploegen van de buitendienst hebben daarvoor allround medewerkers en ook allround materieel nodig.

Berkelland zoekt een partij voor de levering van de bedrijfswagens,, een partij die ook een adviserende rol heeft bij de
keuze voor voertuigen die passen bij de betreffende werkzaamheden van de gemeente. De gemeente Berkelland wil in de (nabije) toekomst ook gebruik gaan maken van elektrische bedrijfswagens. Op het moment van publiceren van deze aanbesteding is nog niet duidelijk of de gemeente (voldoende) laadpalen op onze werf kan installeren. Een inschrijver moet daarom wel kunnen voldoen aan de eis dat zij elektrische voertuigen kan aanbieden.

Deze aanbesteding bestaat uit twee percelen.
Perceel 1 betreft de aanschaf van 1 + 5 bedrijfswagens.
Perceel 2 betreft een raamovereenkomst voor vier jaar met twee optiejaren voor de aanschaf van bedrijfswagens.

Het handelt hierbij om pick-upwagens met een enkele cabine, pick-upwagens met een enkele cabine 4×4 en bestelauto’s.

Inschrijven kan alleen op perceel 1 ’bedrijfswagens’. Het 2e perceel ’raamcontract’ wordt automatisch toegewezen aan de winnaar van de aanbesteding. De levering van de voertuigen uit perceel 1 dient te geschieden op afspraak. De verwachting is één levering in 2025 en vijf leveringen in 2026. Voor de leveringen in 2026 dienst het budget nog wel goedgekeurd te worden door de gemeenteraad. Bij uw aanbieding dient u uit te gaan van prijspeil 2024. De levering van de voertuigen uit perceel 2 wordt in overleg bepaald.

De leverancier dient bereid te zijn om de chauffeurs van de voertuigen een gedegen bedieningsinstructie te geven, waarbij de elementaire kennis van het voertuig overgedragen wordt. (NDR: Voor het nemen van een bocht naar rechts dient men het stuurwiel met de klok mee te draaien).

Bron: Tenderned dinsdag 18 juni 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/339826

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 19 juni 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *