Bergler wint IT inhuur Hogeschool Inholland – Aanbestedingsnieuws

Bergler wint IT inhuur Hogeschool Inholland

Foto: Pixabay.com

Hogeschool Inholland heeft onlangs de aanbesteding met betrekking tot de inhuur van IT Professionals gegund aan Bergler. Hogeschool Inholland is daarmee een nieuwe klant voor Bergler Flex Solutions, die de dienstverlening exclusief en als enige leverancier zal gaan verzorgen. De nieuwe meerjarige raamovereenkomst gaat in op 1 september 2022.

Bergler Flex Solutions, onderdeel van Bergler Nederland, is partner voor begeleiden en beheersen van flexibele schil en specifiek externe ICT inhuur van professionals. Bergler Flex Solutions begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het sourcingproces over inzake IT Professionals. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als matchmaker voor IT-talent met een focus op WO-HO Onderwijs en Overheid met meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling van IT Professionals. Als 42 jaar jong familiebedrijf bieden zij nog het persoonlijk contact wat opdrachtgever en IT Professional verwachten.

Bergler Flex Solutions, de Liefhebbers van IT,  kwam, (volgens Berger Flex zelf, red AN) na een zorgvuldige procedure als winnaar uit de bus, en zij gaan voor Inholland per jaar tussen de 20 en 25 consultants verzorgen.

“Inholland heeft gekozen voor Bergler omdat we ervan overtuigd zijn een partner te hebben geselecteerd waarmee we de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen in onderwijsland het hoofd kunnen bieden.”
Derk Riesthuis
Projectmanager ICT Hogeschool Inholland, Stafafdeling InformatieVoorziening & Technologie (IVT)

Bron: Bergler Flex

Hogeschool Inholland kiest voor de liefhebbers van IT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *