Belastingdienst gunt SAP aan BPSolutions – Aanbestedingsnieuws

Belastingdienst gunt SAP aan BPSolutions

De Europese aanbesteding voor SAP HANA Infrastructuur is door de Belastingdienst definitief gegund aan BPSolutions. Dat maakte het bedrijf 25 januari bekend. Daarmee wordt de huidige SAP infrastructuur vervangen door een nieuwe SAP gecertificeerde oplossing, die geschikt is voor in eerste instantie de HANA database en later voor S/4HANA. Deze oplossing wordt afgenomen als een Managed Service waarbij de BPSOLUTIONS verantwoordelijk is voor de ‘stack’ tot en met het Infrastructuur beheer.

Voor BPSOLUTIONS is de gunning van deze overeenkomst een volgende stap in het verder uitbouwen van de leidende positie op het gebied van Mission Critical Services. Ronald van Heek, CCO bij BPSOLUTIONS:

“We zijn bijzonder verheugd met deze definitieve gunning van de Belastingdienst. Dit steunt ons verder in onze missie om uit te groeien tot een top 10 speler op het gebied van Mission Critical IT in Europa.”

BPSOLUTIONS heeft samen met HP Enterprise als onderaannemer ingeschreven. “Met HPE hebben we een partner van wereldklasse aan boord. HPE server, netwerk en opslag technologie vormt de het technische fundament van onze dienst. Met VMware, SUSE Enterprise Linux voor SAP HANA en Rubrik data protectie software, complementeren we onze managed dienstverlening optimaal.”, aldus van Heek.

De duur van de overeenkomst is 5 jaar.

©BPSolutions 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *