Bam verbouwt het gemeentehuis van Maashorst – Aanbestedingsnieuws

Bam verbouwt het gemeentehuis van Maashorst

Dinsdag 12 oktober hebben burgemeester Henk Hellegers (Uden) en burgemeester Marnix Bakermans (Landerd) samen met beide colleges ingestemd met het verlenen van de opdracht tot verbouw van het huidige gemeentehuis in Uden aan hoofdaannemer BAM Bouw en Techniek – Integrale Projecten Zuid uit Eindhoven. Nu de aannemingsovereenkomst binnen budget getekend is, gaat de verbouwing daadwerkelijk van start op woensdag 13 oktober 2021.

Op 6 juli jl. heeft de Stuurgroep Herindeling voor de gemeente Maashorst al ingestemd het werk te gunnen aan aannemingsbedrijf BAM Bouw en Techniek – Integrale Projecten Zuid. De afgelopen periode werd gebruikt om van een voorlopig ontwerp (vastgesteld op 22 juli 2021) te komen tot het definitief ontwerp ter voorbereiding van de verbouwing.

Ontwerp Raadszaal Maashorst, Thomas Architecten ©Uden/Landerd 2021

Oorspronkelijk was de ondertekening van de overeenkomst voorzien voor medio september jl. Ondanks deze vertraging blijft eind september 2022 de verwachte opleverdatum van de totale verbouwing van het gemeentehuis. De verbouwing van de gemeentewerf in Uden zal eind januari 2022 gereed zijn.

De haalbaarheid van de opleverdatum van het gemeentehuis is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van (bouw)materialen. Iets waar momenteel de gehele bouwwereld last van heeft. Dit zal de komende maanden duidelijk worden.

Bron: BAM, 14 oktober 2021

Zie eerder:

Verbouwing gemeentehuis Uden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *