Automaten voor uitgifte warme dranken Roosendaal – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Automaten voor uitgifte warme dranken Roosendaal

Pixabay, https://pixabay.com/nl/users/Skitterphoto-324082/

Roosendaal is een middelgrote gemeente in West-Brabant met circa 80.000 inwoners. Op 21 maart 2017 heeft het college van Roosendaal besloten het bestaande huis van de gemeente,gelegen aan het Stadserf 1 te Roosendaal te behouden en op te knappen. De te realiseren verbouwing is zodanig ontworpen dat deze een functionele, architectonische en stedenbouwkundige samenhang heeft met de aangrenzende openbare ruimten, alsmede dat het gebouw een overtuigende uitstraling krijgt die past bij de publieksfunctie en positie die het huis van de gemeente inneemt in het centrum van Roosendaal. De doelstelling van het project is om het Huis van Roosendaal door middel van een renovatie geschikt te maken als unilocatie voor huisvesting van het grootste deel van de gemeentelijke organisatie voor een periode van minimaal 40 jaar.

De opdracht in deze Europese openbare aanbesteding betreft het aanbieden van drankenautomaten voor warme dranken. De aan te bieden dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

Het leveren van warme drankenautomaten op basis van huur, de automaten worden geen eigendom van aanbestedende dienst;
Het leveren van ingrediënten.
Het volledige onderhoud (dagelijkse schoonmaak, bijvullen ingrediënten en onderhoud apparaten).

Het doel van deze aanbesteding is om een overeenkomst aan te gaan met één professionele, proactieve en ondernemende leverancier die met kennis en kunde de gevraagde dienstverlening met een zo hoog mogelijke kwaliteit levert. De overeenkomst zal worden aangegaan voor de duur van zeven jaar met de mogelijkheid deze jaarlijks op te zeggen met een opzegtermijn van 6 maanden vanaf het derde jaar.

De opdrachtgever stelt in totaal 22 automaten voor warme dranken ter beschikking aan haar personeel en bezoekers. De verdeling is als volgt:

De uitgangspunten van de gemeente Roosendaal zijn:

De warme drankenautomaten worden gehuurd van opdrachtnemer.
De dranken uit de warme drankenautomaat worden gratis verstrekt aan medewerkers en bezoekers van opdrachtgever.
Locatie Huis van Roosendaal kent in totaal 325 werkplekken +/- 465 FTE werkzaam, op de locatie Openbare werken totaal +/- 60 FTE werkzaam en op de locatie Innovitapark ca 10 FTE per dag aanwezig
De locatiemedewerkers zullen gemiddeld 5 kopjes warme drank per dag consumeren.
Voor het Huis van Roosendaal komt de consumptie bij benadering neer op ongeveer 522.750 consumpties per jaar.

Deze aantallen vormen slechts een indicatie voor toekomstige uitgaven. Inschrijver kan hier geen rechten aan ontlenen.

Alle automaten bieden ten minste koffie, espresso, cappuccino, chocolademelk, latte macchiato en melk/suiker.
De uitstroom van warm water is alleen van toepassing op de warme drankenautomaten die geplaatst worden op de locatie Openbare werken, Innovitapark en twee automaten in het Huis van Roosendaal één in het werkcafé en één bij publiekszaken Let op indien de machines standaard zijn uitgerust met warm water is dit uiteraard akkoord. De automaten maken gebruik van koffiebonen (Espresso zetmethode/bean to cup) andere methodes zijn uitdrukkelijk niet toegestaan. De sterkte van de warme drank is zelf te beïnvloeden/af te stellen door gebruiker. De zettijd is maximaal 30 seconden per kopje.

Volgens Aanbestedingsnieuws betekent dat (465+60+10) x 5 = 2675 halve minuten wachttijd en 1337,5 hele minuten. dat is dus omgerekend bijna 22,3 uur per dag dat iemand staat te wachten op een bak pleur. ofwel 2,75 fte. Maar dat was maar een aardigheidje onzerzijds.

In het Huis van Roosendaal worden zowel porseleinen en/of glazen bekers als wegwerpbekertjes gebruikt. ( Dat klinkt na een eerste keer lezen niet erg duurzaam). Opdrachtnemer hoeft alleen de bekertjes (biobased bekertjes of duurzame bekertjes
(papier/karton voorzien van PE coating
), papieren roerstaafjes en ingrediënten voor de automaten te leveren.

Bron: Tenderned vrijdag 13 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/235798

 

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 thought on “Automaten voor uitgifte warme dranken Roosendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *