Audio visuele middelen gemeentehuis Zwijndrecht (update) – Aanbestedingsnieuws

Audio visuele middelen gemeentehuis Zwijndrecht (update)

Laatst geupdate op oktober 30, 2021 door redactie

UPDATE:  Inmiddels is op 29 oktober het PvE ook bij de documenten neergezet. De overige documenten zoals genoemd in dit artikel staan er echter ook nog op. 

De inhoud van de opdracht in deze openbare aanbesteding van de gemeente Zwijndrecht betreft het leveren, implementeren en onderhouden van audio visuele middelen voor de gemeente Zwijndrecht op basis van het Programma van Eisen.

Bijlage C – Programma van eisen
Zie separaat bestand. Inschrijver verklaart door ondertekening van Bijlage C zonder enig voorbehoud te voldoen aan het Programma van Eisen.

Tijdens het schrijven van dit artikel hebben wij  Bijlage C niet kunnen ontdekken, wel een ontruimingsplan voor de eerste verdieping ( altijd handig) en een notubiz implementatieformulier (vast ook interessant)  en wat troffen we nog meer aan, wel een een NEN 2580 meting uit 2010. (In opdracht van Service Centrum Drechtsteden is een meetstaat opgesteld van de verhuurbare vloeroppervlakte van Gemeentehuis Zwijndrecht, Raadhuisplein 1 te Zwijndrecht.) en een tekening van de W-installaties uit 2009 ook op de eerste verdieping

We kunnen u dus helaas niet berichten om hoeveel microfoons, speakers, camera’s en schermen het gaat in deze opdracht, ook kunnen wij u niet wegwijs maken als er brand uitbreekt op de tweede verdieping. Maar zonder AV installatie raden we u aan luid BRAND! te roepen en op zoek te gaan naar iets van een trap die u naar de eerste verdieping leidt waarvoor u een ontruimingsplan heeft kunnen downloaden.  Maar wellicht zullen de goede documenten alsnog worden klaargezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Tenderned donderdag 28 oktober 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/242396

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *