Aannemer IKC BinnensteBuiten – Gemeente West Betuwe – Aanbestedingsnieuws

Aannemer IKC BinnensteBuiten – Gemeente West Betuwe

Impressie: © Gemeente West-Betuwe

Op hoofdlijnen omvat dit project de nieuwbouw van IKC BinnensteBuiten (1.348 m² BVO) op de Doctor van der Willigenstraat 10, in de plaats Tricht, in de gemeente West Betuwe, in de provincie Gelderland. Ambitie van gebruikers en gemeente is een echt IKC waar faciliteiten voor basisonderwijs, kinderopvang en buitenschoolse opvang maximaal zijn geïntegreerd en ook geschikt zijn voor andere maatschappelijke instanties in de  plaatsen Buurmalsen en Tricht. Ook wordt gestreefd naar maximale duurzaamheid in gebouw, terrein en exploitatie. Sloop, bouw, installaties en vaste inrichting behoren tot de opgave (evenals uitwerking van het UO). Het terrein wordt apart aanbesteed.

Het project bevindt zich in de TO-fase. Deze wordt afgerond in week 14, 2023. Direct aansluitend op afronding van de TO-fase werkt de architect aan input voor het bouwkundige deel van het UO. Na selectie maakt de aannemer het UO, waarvoor de aannemer input krijgt van en afstemt met de architect en eindverantwoordelijk is.
De globale planning van het project ziet er als volgt uit:
• Selectie aannemer Week 23 2023
• Start UO Week 23 2023
• Start Asbestverwijdering en Sloop Week 32 2023
• Start Realisatie Week 39 2023
• Oplevering Week 27 2024

Stichting Fluvium is eigenaar van grond en gebouw. Chapeau Kinderwerk wordt huurder van een deel van het gebouw. Gemeente West Betuwe is bouwheer en aanbestedende dienst voor de aanneming. Aanbesteder volgt in deze aanbesteding de niet-openbare procedure. Een ieder die denkt aan de gestelde eisen te voldoen is welkom om deel te nemen aan de
selectiefase. In deze fase wordt op basis van de beoordeling een viertal gegadigden geselecteerd om een inschrijving te doen.
In de gunningsfase worden maximaal vier inschrijvingen beoordeeld op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned maandag 13  februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/288598

Aanbestedingsnieuws 7e jaargang editie 14 februari 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *