Aanleg en renovatie speelvoorzieningen Land van Cuijk – Aanbestedingsnieuws

Aanleg en renovatie speelvoorzieningen Land van Cuijk

Foto: Pixabay

Deze aanbesteding is voortijdig beëindigd. De aanbesteding was gepubliceerd zonder dat de juiste interne procedure is gevolgd. Nieuwe aanbesteding komt zodra die procedure wel juist doorlopen is.

Land van Cuijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente werd op 1 januari 2022 ingesteld door een fusie van de voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert en Grave.

De gemeente wil speelvoorzieningen renoveren, aanleggen en onderhouden door met twee raamcontractanten een raamovereenkomst af te sluiten. Elke raamovereenkomst geldt, geografisch, voor de gehele gemeente. Elke raamovereenkomst kent een omzetgarantie. Als de opdracht met een raamcontractant eindigt of niet wordt verlengd, kan de opdrachtgever na overleg met de overgebleven raamcontractant(en) besluiten om de vrijgekomen omzetgarantie te verdelen over de andere raamcontractant. Ten aan zien van exacte beschrijvingen en fictieve hoeveelheden wordt verwezen naar  naar het bestek.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit:
a. Het verwijderen van bestaande inrichting t.b.v. speelvoorzieningen en speellandschappen;
b. Uitvoeren grondwerk t.b.v. speelvoorzieningen en speellandschappen;
c. Het leveren en plaatsen speelvoorzieningen;
a. Het repareren, herstellen van bestaande toestellen;
b. Bijkomende kleinschalige werkzaamheden.

Het werk vangt aan medio oktober 2024. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, tot en met 30 september 2026. De overeenkomst kan maximaal tweemaal worden verlengd met één jaar. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure.

Bron: Tenderned woensdag 26 juni 2024  https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/340738

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 27 juni 2024

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *