Aanbesteding nieuwe Haagse trams gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding nieuwe Haagse trams gepubliceerd

Voorwerp van deze aanbesteding is de aanschaf van 50 nieuwe ‘twee-richting’ stadstrams en optieleveringen. De tramvoertuigen van het type Bombardier GTL8 moeten vervangen worden door tramvoertuigen die voldoen aan de huidige eisen op het gebied van toegankelijkheid. Het is daarnaast de ambitie van HTM om het aantal reizigers te laten groeien. Dit wil HTM bereiken door te groeien tot een klantgerichte organisatie die haar reizigers een veilige, betrouwbare en comfortabele reis aanbiedt.

Naast de 50 nieuwe ‘twee-richting’ stadstrams is er ook een optie van 10 tramvoertuigen. De tramvoertuigen van het type Bombardier GTL8 moeten vervangen worden door tramvoertuigen die voldoen aan de huidige eisen op het gebied van toegankelijkheid. Het is daarnaast de ambitie van HTM PV om het aantal reizigers te laten groeien. Dit wil HTM PV bereiken door te groeien tot een klantgerichte organisatie die haar reizigers een veilige, betrouwbare en comfortabele reis aanbiedt.

25-6-2021 23:59:00

34600000-3  Railway and tramway locomotives and rolling stock and associated parts
34630000-2  Parts of railway or tramway locomotives or rolling stock; railways traffic-control equipment

HTM Railvoertuigen B.V.
27014495
Koningin Julianaplein 10
Den Haag
2595 AA
NL
Contactpersoon: Rogier Lust
Ons lukte het na enige moeite om in te loggen, toch nog wel om te vinden dat er ten tijde van dit schrijven nog geen verdere aanbestedingsdocumentatie in de tender zit. Dat komt dan vast nog.
Zie ook:

2 thoughts on “Aanbesteding nieuwe Haagse trams gepubliceerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *