Aanbesteding adviesdiensten doortrekken NZ-lijn uitgezet – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding adviesdiensten doortrekken NZ-lijn uitgezet

©Amsterdam 2023 NB geschaald maar ook ongeschaald vaag en onleesbaar in de MIR-verkenning

De directie bijzondere projecten van de Gemeente Amsterdam heeft op 15 september een aanbesteding uitgezet voor adviesdiensten voor het doortrekken van de Noord/Zuidlijn van Hoofddorp naar Schiphol. Startpunt daarvoor was (red. An, kennelijk) een MIRT-verkenning die op 14 november 2023 is gepubliceerd.

De aanbesteding is in de vorm van een concurrentiegerichte dialoog en heef blijkens TenderNed een geraamde waarde van 42 miljoen voor perceel 1 met een alternatievenverkenning, van 14 miljoen voor perceel 2 met de technische verdieping van de haalbare scenario’s en nog eens 2,45 miljoen voor adviesdiensten voor public relations.

 

De opdracht samenvatting op TenderNed luidt:

Ten behoeve van de MIRT-verkenning dienen een groot en divers aantal studies en onderzoeken te worden uitgevoerd om te kunnen komen tot een bestuurlijk vastgestelde voorkeursbeslissing. Daarnaast omvat de opdracht het organiseren van (publieke) participatietrajecten, het betrekken van de omgeving tijdens het proces en communicatie. Voor een groot deel van de hiervoor beschreven werkzaamheden wenst de projectorganisatie een beroep te doen op de kennis, kunde en capaciteit van de markt.

Zie verder:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/310239/publicatie

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 18 september 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *