Touringcarvervoer – Stg. Atlas College – Aanbestedingsnieuws

Touringcarvervoer – Stg. Atlas College

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

©ZAZ

Binnen het Atlas College werken vijf scholen voor voortgezet onderwijs samen om onderwijs aan te bieden. Iedere school doet dit op een andere manier, omdat iedere school een eigen doelgroep in een eigen regio bedient. Onze scholen zijn gevestigd in Hoorn en Medemblik (regio West-Friesland) en Edam (regio Waterland). De scholen worden ondersteund door een
servicecentrum.

De Purmerendse Scholen Groep is een ‘brede’ scholengemeenschap. Alle onderwijssoorten worden verzorgd: gymnasium, atheneum, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en het praktijkonderwijs. Ook het onderwijs aan nieuwkomers in Nederland in een zogenaamde ISK-afdeling wordt door PSG verzorgd.

De aan te besteden opdracht wordt als volgt gedefinieerd:
Het op afroep inzetten van busvervoer voor medewerkers en leerlingen van Atlascollege en PSG.
Opdrachten die vóór aanvang van de nieuw te sluiten overeenkomst besteld zijn, worden nog afgenomen bij die betreffende partij. Het kan dus voorkomen dat bij de start van de overeenkomst in verhouding wat minder busreizen worden afgenomen.

De (maximale) omvang van de opdracht is voor Atlas College €900.000,- exclusief btw en voor PSG €400.000,- exclusief btw over vier jaar en is zo nauwkeurig mogelijk bepaald. Indien de opgegeven omvang eerder wordt gerealiseerd dan de einddatum van de raamovereenkomst wordt de opdracht (voortijdig) opnieuw aanbesteed. Aan genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Er is sprake van samenvoeging van opdrachten. Atlascollege en PSG trekken in deze aanbesteding samen op. Dat wordt gedaan om kosten te besparen en kennis te delen. MKB bedrijven in de markt voor busvervoer ondervinden geen nadeel van de samenvoeging. De opdracht is verdeeld in regionale percelen. De volgende regio’s zijn hierbij vastgesteld:
• Regionaal perceel 1: Purmerend (PSG)
• Regionaal perceel 2: Hoorn (Atlas College)

De aanbesteding leidt tot twee raamovereenkomsten. Eén namens Atlascollege en één namens PSG, met een looptijd van maximaal vier jaar, waarbij de overeenkomst ingaat op 1 augustus 2023. De overeenkomst is door opdrachtgever tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van zes maanden. Van rechtswege eindigt de overeenkomst op 31 juli 2027.

In deze aanbesteding wordt de openbare procedure gevolgd. Het gunningscriterium bij deze opdracht is de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned donderdag 16 februari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/288711

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 februari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *