22-11 Mini-symposium Innovatiepartnerschap in Delft – Aanbestedingsnieuws

22-11 Mini-symposium Innovatiepartnerschap in Delft

Op 22 november 2017 vindt er een minisymposium Innovatiepartnerschap plaats in Delft. In de aanbestedingswet is een wijziging doorgevoerd om makkelijker innovatie in te kopen, het innovatiepartnerschap. Met het innovatiepartnerschap kunnen (publieke) opdrachtgevers innovatieve oplossingen samen

Markthallen Rotterdam ©Zaz 2017

met de markt ontwikkelen. Veranderende overheidstaken en de maatschappelijke vraagstukken in de GWW en Bouw vragen om innovatieve oplossingen.

Het programma van de dag is zo samengesteld dat de deelnemers de nieuw opgedane kennis direct met elkaar in praktijk kunnen brengen omdat er met actuele cases wordt gewerkt. In dit minisymposium verkennen we de kansen voor deze aanbestedingsprocedure voor deze uitdagingen biedt. Zowel publieke opdrachtgevers, projectleiders, inkopers, aanbestedingsjuristen als geïnteresseerde ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen.

Club Baanbrekers organiseert dit minisymposium in samenwerking met De Bouwagenda, Captain Co-Creation en de Jonge Generatie. Namens PIANOo spreekt aanbestedingsjurist Jacobien Muntz-Beekhuis over de juridische context.

Bron: Pianoo, 3 november 2017
https://www.pianoo.nl/actueel/nieuws/minisymposium-innovatiepartnerschap-22-november-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *